Osim većih projekata, Sigma centar na razne načine realizira manje obuhvatne aktivnosti koji nisu financijski poduprti od donatora. U tu kategoriju spada i otvoren odnos ureda prema svim građanima/kama koji trebaju asistenciju ili tehničku pomoć ureda.

Od većih projekta možemo naglasiti projekt "NVO-i u Vaše domove" sa S.O.S info-glasnicima, Web stranice koje možete vidjeti ispred sebe, projekte "Karlovački kontakt policajac", "Beskućnici 2003", "Anti-trafficking kampanja Karlovac", "Kreativne radionice" i "Ekološki priručnik za vozače".

Sigma centar se još nije uključio u rad bilo koje mreže udruga ili domaćih/stranih asocijacija jer vlada mišljenje unutar udruge da još vrijeme nije zrelo za takve aktivnosti.

Udruga se za sada priključila radu regionalnog koordinacijskog sastanka u organizaciji HHO, suradnog centra Karlovac. Također se u skladu sa navedenim primjerom uključila i u koordinacijske sastanke nevladinog sektora kojeg organizira OSCE ured Sisak.

O samim projektima su građani/ke obavješteni putem lokalnih medija i u većem ili manjem broju su i sami uključeni u te aktivnosti.

Od samog početka Sigma centar ostvaruje dobru suradnju sa brojnim lokalnim i vanlokalnim udrugama, pri čemu se posebno ističe suradnja sa međunarodnim institucijama ili organizacijama poput OSCE-a, IOM-a, TI-a, HHO-a ...
Početna
O nama
Članstvo
Lokacija
Korisni kontakti
Zanimljivi linkovi
O donatorima
S.O.S info-glasnici
Policija u zajednici
Kontaktirajte nas

Zadnja promjena - 18.08.2004
Optimizirano za IE i rezoluciju ekrana 800×600.
Copyright © 2002; Sigma centar